Friday, January 12, 2018

TOTE BAG PERCUMA!!



Waaauu 😱😱 NEW YEAR PROMOTION LA.
Kali ni kami bagi TOTE BAG yang hensem bergaya ni.
Tapi dianz tote bag kita buat tak byk ye awok 
ada 40k sahajo 
Kalau diikut pengalaman kempen dianz pouch bag lepas
2minggu dah sold out pakat2 meraung tak dapat

habis is habis ! 
tak kan restok dah sama mcm dianz pouch bag
FREE & EXCLUSIVE 

beli 2 botol dianz vitamin atau memana produk dianz rm100
takpayah nak tambah duit. mmang bg free je

diulang ya..
beli 2 botol dianz vitamin atau memana produk dianz rm100 mcm gambar kat bawah ni dan korang boleh dapat secara FREE



TOTE BAG ni buka  kecik tau bessaaaqqq. kalau Dian Vitamin tu boleh buh sampai 
 botol la dalam tu.

Takcaya?? nengok ni 

so apa tu tggu lagi. Jom order sekarang juga atau nak info lebih lanjut? 

.
Klik jer link kat bawah ni, Nalin akan reply cecepat whatsapp sis.


Friday, August 18, 2017

MENGENAL TARIKH LUPUT PRODUK KOSMETIK DAN MAKEUP

Hai... Hai.. Hai... 
Salam Clever Girl 😜

Nalin nak share sikit mengenai tarikh luput produk kosmetik yang kita selalu gunapakai. 
Tak kira la original ke, gred atau inspired. Ok First, cuba tengok kotak atau tube kosmetik uolls..
Klu da tau xpe, yg xtau xpe meh same2 kite blaja..

Semua kosmetik ad tarikh luputnya tau atau bahasa jerman nya expired date. Hehehe

Klu xde tarikh luput, akan ad period after opening (PAO) 
Cth: 6M, 12M, 18M, 24M maksudnya bole guna selama 6 bln/12 bln/18bln @24bln slps dibuka. Boleh refer gambar yang nalin sertakan. 


Kalau takde juga macamana?? Ok nalin sharekan juga anggaran tarikh luput international yang digunapakai. 


πŸ’„NOTA BIBIR SEKSI πŸ’‹
So, tolooongg take note tarikh uoll bkk makeup tu ya. 
Jgn pki product yg da expired. 

😘Rasa bermanfaat? 
Silakan share supaya ramai yang dapat belajar juga

Monday, August 14, 2017

PERFUME PARADISE BELLAZ

PERFUME PARADISE BELLAZ
=========================
Whatsapp : 0163066085
=========================

PERFUME PARADISE BELLAZ

PAKAI SIKIT DAH WANGI!!!
Perfume paradise ni,walau pun harganya murah,tapi berkualiti tau!!♥



SEDIKIT INFO PERFUME PARADISE EXCLUSIVE:
========
🌷Ada 25 wangian terpilih untuk wanita & 10 wangian terpilih untuk lelaki (inspired perfume oversea)
🌷Boleh dibawa solat
🌷Eau De Parfum (Vaporisateur)
🌷 Natural Spray
🌷Long lasting
🌷Kotak cantik sesuai dijadikan hadiah
🌷Testimoni beribu
.
.
==========================
35 WANGIAN PERFUME PARADISE, DIINSPIRASIKAN DARIPADA JENAMA ANTARABANGSA:
============================
.

FOR HER
πŸ’‹ P-1-W Inspired by Still, Jeniffer Lopez
πŸ’‹ P-2-W Inspired by Lady Million, Paca Rabanne
πŸ’‹ P-3-W Inspired by J’adore, Christian Dior
πŸ’‹P-4-W Inspired by Miracle, Lancome
πŸ’‹P-5-W Inspired by Bright Crystal, Versace
πŸ’‹P-6-W Inspired by Bombshell, Victoria Secret
πŸ’‹P-7-W Inspired by Viva La Juicy, La Fleur
πŸ’‹P-8-W Inspired by La Vie Est Belle, Lancome
πŸ’‹P-9-W Inspired by Gucci Flora, Gucci
πŸ’‹P-10-W Inspired by L’Eau D’Issey, Issey Miyake
πŸ’‹P-11-W Inspired by Midnight Fantasy, Britney Spears
πŸ’‹P-12-W Inspired by Tommy Girl, Tommy Hilfiger
πŸ’‹P-13-W Inspired by Apple Blossom, Body Shop5
πŸ’‹P-14-W Inspired by Burberry, Burberry
πŸ’‹P-15-W Inspired by 212 Carolina Harerra, Carolina Harerra
πŸ’‹ P-16-W Inspired by Amor Amor , Cacharel
πŸ’‹ P-17-W Inspired by Cherry In The Air, Escada
πŸ’‹P-18-W Inspired by Killer Queen, Katy Perry
πŸ’‹P-19-W Inspired by Cerisier Princesse, I'occitane
πŸ’‹P-20-W Inspired by Incanto Shine, Salvatore Ferragamo
πŸ’‹P-21-W Inspired by Tresor Midnight by Lancome
πŸ’‹P-22-W Inspired by My Burberry by Burberry
πŸ’‹P-23-W Inspired by Pleasure by Estee Lauder
πŸ’‹P-24-W Inspired by Gucci Bamboo by Gucci
πŸ’‹P-25-W Inspired by Rose Essential by Bvlgari
.
FOR HIM
πŸ’‹ P-51-M Inspired by Desire Blue by Dunhill
πŸ’‹ P-52-M Inspired by Unforgivable by Sean John
πŸ’‹ P-53-M Inspired by 212 Ice by Carolina Herrera
πŸ’‹ P-54-M Inspired by Cool Water by Davidoff
πŸ’‹ P-55-M Inspired by Star Walker by Mont Blanc
πŸ’‹ P-56-M Inspired by BLV by Blvgari
πŸ’‹ P-57-M Inspired by Polo Red by Ralph Lauren
πŸ’‹ P-58-M Inspired by Acqua Di Gio by Giorgio Armani
πŸ’‹ P-59-M Inspired by Legend by Mont Blanc
πŸ’‹ P-60-M Inspired by Icon by Dunhill





Jom order sekarang juga atau nak info lebih lanjut? 
.
Klik jer link kat bawah ni, Nalin akan reply cecepat whatsapp sis.